RGB Matric - RED Channel doesnt work

Archive of the non-categorized posts related to the QLC+ technical support.
Please do not create new threads here, instead, use the categories above !
Post Reply
bibiblabla
Posts: 2
Joined: Wed Dec 02, 2015 2:06 pm
Real Name:

RGB Matric - RED Channel doesnt work

Post by bibiblabla » Wed Dec 02, 2015 2:11 pm

Hey all

Great Tool!
But i have a problem with the RGB Matrix.
All works, except the RED Channel.
Any ideas? Would be great because i have a show tonight, and its a new problem for me..

Regards

janosvitok
Posts: 835
Joined: Mon Apr 13, 2015 7:05 am
Location: Bratislava, Slovakia
Real Name: Jano Svitok
Contact:

Re: RGB Matric - RED Channel doesnt work

Post by janosvitok » Wed Dec 02, 2015 2:14 pm

Please attach here your qxw file and all your custom fixture definitions.
Also post your QLC+ version.

bibiblabla
Posts: 2
Joined: Wed Dec 02, 2015 2:06 pm
Real Name:

Re: RGB Matric - RED Channel doesnt work

Post by bibiblabla » Wed Dec 02, 2015 2:19 pm

Thanks for the answer.
I think i just do something wrong..

Version 4.10.1
Attachments
Rhausdez15KOPIE - forum.qxw
(19.88 KiB) Downloaded 55 times

janosvitok
Posts: 835
Joined: Mon Apr 13, 2015 7:05 am
Location: Bratislava, Slovakia
Real Name: Jano Svitok
Contact:

Re: RGB Matric - RED Channel doesnt work

Post by janosvitok » Wed Dec 02, 2015 2:55 pm

There was a problem in 4.10.1. Please try test version: 4.10.2 viewtopic.php?f=12&t=3135

I can't find what changed, but it should be fixed now. David, Massimo, do you remember? (It might be worth to mention it in the changelog.)

plugz
Posts: 637
Joined: Sun Apr 12, 2015 6:30 pm
Real Name: David

Re: RGB Matric - RED Channel doesnt work

Post by plugz » Wed Dec 02, 2015 5:54 pm

bibiblabla wrote: Thanks for the answer.
I think i just do something wrong..
Your Red channels are LTP.
janosvitok wrote: There was a problem in 4.10.1. Please try test version: 4.10.2 viewtopic.php?f=12&t=3135

I can't find what changed, but it should be fixed now. David, Massimo, do you remember? (It might be worth to mention it in the changelog.)
I'm looking into it...

plugz
Posts: 637
Joined: Sun Apr 12, 2015 6:30 pm
Real Name: David

Re: RGB Matric - RED Channel doesnt work

Post by plugz » Wed Dec 02, 2015 6:26 pm

The issue is caused by the Level mode slider that keeps forcing the LTP red channel to 0.

The issue has been fixed by this commit:
https://github.com/mcallegari/qlcplus/c ... d247645496

And the corresponding changelog line is:
* Virtual Console/Slider: in level mode, activate only in operate mode and don't hold forced LTP channels (David Garyga)


You can either fetch QLC+4.10.2 or change Red channels back to HTP.

siama22
Posts: 1
Joined: Wed Jun 15, 2016 6:19 am
Real Name: saima saleem

Re: RGB Matric - RED Channel doesnt work

Post by siama22 » Wed Jun 15, 2016 6:21 am

matric is some cchannel as well.. am looking for my matric result.

SSC Part 2

Post Reply