3D Visualizer

Generic issues not specifically related to a QLC+ area.
Post here only if you can't really find the reason of an issue
Post Reply
EBDS
Posts: 116
Joined: Thu Apr 23, 2015 6:09 am
Real Name: Robert Goldberg

3D Visualizer

Post by EBDS » Mon Nov 20, 2017 4:29 pm

Hi folks. Please, before you roll your eyes and say 'oh god, not another thread about this', please hear me out. I have reached the point where I do not want to use a product for lighting control that does not include a 3D visualizer. But don't get me wrong, I don't care if it's built into the product or whether it's a separate product.

So ...........................

1. Is CAPTURE really a good enough product to warrant it's price?
2. Does CAPTURE work perfectly with QLC+? Is getting that connection between the products relatively straight forward without having to buy anything else?
3. I have read in the forum about a free product (can't remember the name right now) but there seems to be a lot of varying opinions in different threads as to 1) Is it any good, and 2) How do you get it working.

So if there's a free product to try, I would love to try it (with a little help on how it's set up). If that doesn't satisfy me then I would like confirmation that CAPTURE works perfectly with QLC+ since it is quite expensive and their site does not mention QLC+.

Thanks everyone ............. Rob

siegmund
Posts: 561
Joined: Mon Nov 02, 2015 11:03 am
Location: Germany
Real Name: Lukas

Re: 3D Visualizer

Post by siegmund » Mon Nov 20, 2017 7:27 pm

Hey,

since I have no experience with QLC+ and visualizers at all, I can't do more than pointing you to the existing threads

Regards,
siegmund

OddSocks
Posts: 114
Joined: Tue Apr 14, 2015 11:33 am
Real Name: Tim Cullingworth

Re: 3D Visualizer

Post by OddSocks » Tue Nov 21, 2017 1:27 pm

Hi,

I have played with using Blender ( free 3d modelling software ) to create a visualiser. Although I did get it working it was a pain to set up a simple view and if I wanted to get any more complicated it would have been very time consuming.

I have recently purchased Capture and it works like a dream with QLC+.

Post Reply