Titan One Dongle with QLC+ - possible???

Ask a generic question about the usage of QLC+, not related to a particular operating system
Post Reply
Athena
Posts: 2
Joined: Thu Nov 23, 2017 1:28 pm
Real Name: Elvira

Titan One Dongle with QLC+ - possible???

Post by Athena » Thu Nov 23, 2017 1:33 pm

Hi,

Did someone ever tried to pair Titan One Dongle with QLC + program? Any help ? :shock:

User avatar
sbenejam
Posts: 123
Joined: Sun Apr 12, 2015 6:28 pm
Real Name: Santiago Benejam Torres
Contact:

Re: Titan One Dongle with QLC+ - possible???

Post by sbenejam » Thu Nov 23, 2017 6:36 pm

Is the Titan One Dongle detected by QLC+?. Is detected by the OS?. You can see it in the Input/Ouput tab?. What operating system do you use?.

Athena
Posts: 2
Joined: Thu Nov 23, 2017 1:28 pm
Real Name: Elvira

Re: Titan One Dongle with QLC+ - possible???

Post by Athena » Fri Nov 24, 2017 7:27 am

Nope, QLC doesen't recognize. OS is WIN 7 64-bit. in input/output I don't see Titan...

User avatar
sbenejam
Posts: 123
Joined: Sun Apr 12, 2015 6:28 pm
Real Name: Santiago Benejam Torres
Contact:

Re: Titan One Dongle with QLC+ - possible???

Post by sbenejam » Sat Nov 25, 2017 10:18 am

Is the Titan One Dongle detected by Windows 7 OS?. What drivers use Titan One?. Maybe this dongle needs proprietary drivers and you will have to install the programs and drivers provided by the manufacturer to make the dongle work.
You can review the adapters and protocols supported by QLC+ by following this link. http://qlcplus.org/features.html#

Post Reply