Sequence in chaser - fade in overriden

The issues found when using the Function Manager panel
Post Reply
DaS
Posts: 6
Joined: Mon Nov 06, 2017 8:28 pm
Real Name: David Stevens

Sequence in chaser - fade in overriden

Post by DaS » Sun Nov 19, 2017 4:31 pm

Hi,

I am setting up a cue list for a theatre so need to use a chaser for each cue. Some of my cues are chasers or sequences themselves. The fade in time of the top level (ie the one in the cue list) overrides the fade in time of the lower level chaser or sequence.

This is an issue as I have several sequences/chasers with some steps with a specific fade in time. However, the top level entry in the cue list chaser has to be 0 to start the sequence properly. Is there a way of resolving it via config?

I've attached my workspace. If you play the sequence 'Fleshcreep Entrance' directly, It flashes some of the lights white (lightening effect) then fades up to green. If you play it via the cue list 'ACT 2 Lights', the 0 value fade in overrides the 3s fade in for the green

You may notice I've tried this using a chaster instead of a sequence and get the same issue

thanks

David
Attachments
Panto 2017 - 20171119.qxw
(86.38 KiB) Downloaded 5 times

DaS
Posts: 6
Joined: Mon Nov 06, 2017 8:28 pm
Real Name: David Stevens

Re: Sequence in chaser - fade in overriden

Post by DaS » Mon Nov 20, 2017 8:56 pm

Hi,

I've found a different way of configuring which solves the problem for now. I set the fade on the chaser for the cue list to 'Default'. This stops overriding the lower chaser or sequence. It just means I have to make sure each scene in the cue list has a fade in set.

David

Post Reply